Komentarai 1 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Savo vaikus investuoti moko tik vienetai

spekuliantai.lt | 2010-12-17 | Kitos | perskaitė: 1240
Raktiniai žodžiai: investuotojai, vaikai, seminarai, fondai, akcijos, obligacijos
Savo vaikus investuoti moko tik vienetai Žurnalo „Investuok“ konferencijų dalyvių apklausų duomenimis, didžioji dalis investuotojų nepratina savo vaikų investuoti arba nežino ir netaiko jok

Žurnalo „Investuok“ konferencijų dalyvių apklausų duomenimis, didžioji dalis investuotojų nepratina savo vaikų investuoti arba nežino ir netaiko jokių modelių, galinčių padėti atžaloms susigaudyti investicijų pasaulyje.

Didžioji dalis žurnalo organizuotose konferencijose dalyvavusiųjų ir vaikus auginančių mano, kad jų vaikai krimsti investavimo pradžiamokslius dar yra per maži. Kiek mažiau investuotojų tiesiog nežino investavimo mokymo modelių, kuriais galėtų sudominti savo jaunąsias atžalas. Tik 3 procentai visų seminaro dalyvių yra susidūrę su vaikams skirtais investavimo modeliais ir praktiškai juos taiko.
Apklausus seminarų dalyvius taip pat paaiškėjo, kad daugiau kaip 60 procentų jų, kaupdami lėšas ar jas investuodami, nėra linkę savo pinigų atskirti nuo vaikų investicijoms skirtų lėšų. Atskirai už vaikus neinvestuojantys daugiausia prisipažino nepilnamečius auginantys konferencijų dalyviai. Daugiau apie tai, kaip mokyti vaikus finansinio raštingumo, sudominti investavimu ir taupymu, skaitykite sausio mėnesio žurnalo „Investuok“ numeryje, kurį parduotuvių lentynose aptiksite jau kitų metų pradžioje.
Šiemet apklausęs konferencijų dalyvius žurnalas „Investuok“ dar išsiaiškino, kad dauguma jų per paskutiniuosius metus tiesiogiai investuoja į Baltijos šalių įmonių akcijas – Lietuvos, Latvijos ir Estijos vertybinių popierių biržose nardo apie 66 procentai apklaustųjų.
Žurnalo „Investuok“ renginių dalyviai optimistiškai vertina ir tai, kad nuo lapkričio 22 d. vertybinių popierių biržoje „NASDAQ OMX Vilnius” prekiaujama ir atsiskaitoma tik eurais. Kad ilgainiui prekyba biržoje eurais teigiamai veiks Lietuvos įmonių akcijų kainas mano 84 procentai žurnalo organizuojamų konferencijų dalyvių. Tik 2 procentai apklaustųjų euro nauda biržai abejoja, o 13 procentų mano, kad euro įtaka šalies įmonių akcijoms bus neigiama.
Žurnalą „Investuok“, teikiantį praktinės informacijos norintiems uždirbti investuojant į fondus, akcijas, obligacijas ir kitus vertybinius popierius, nuo 2007 m. leidžia UAB „Leidybos studija“. „Investuok“ taip pat organizuoja įvairius mokymus bei seminarus pradedantiems ir jau kurį laiką vertybinių popierių biržų vandenyse nardantiems investuotojams, leidžia knygas bei kompaktinius diskus. Žurnalas puslapį turi ir socialiniame tinkle “Facebook”.

Daugiau apie investavimą skaitykite žurnale „Investuok“ ir www.kurinvestuoti.lt

Taip pat skaitykite

Gausos amžius

Kitas Saudo Arabijos žingsnis

Dovre Insight: Ko nežino susiję asmenys

Dovre Insight: What does the fox say?

2015-04-02 | Kitos 2015-03-09 | Kitos 2015-03-03 | Kitos 2015-02-03 | Kitos

Komentarai



2010 12 20 14:18     #34796
Del to ,kad daugelis netur ka investuot.Bet prie to pacia tevai moka taupyt,kas irgi niera blogai

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital