Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Ką manote apie verslo konsultantus ir jų teikiamas paslaugas? Ar verta jomis naudotis?

profis
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Internete mirgu marga įvairiausių verslo konsultantų. Ar teko su jais susidirti ir naudoris jų paslaugomis?  Jeigu aš nenoriu smarkiai į tai gilintis ir neturiu laiko, bet mane domina, verslo pirkimas, ar verta jais pasitikėti? 

profis
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Situacija tokia, kad žinau tik tiek, kad verslo pirkimas pranašesnis bent keliais faktoriais : pradėjus vystyti verslą nuo nulio reikia ne tik sukurti visą įmonės veiklos struktūrą bei surinkti kompetentingų darbuotojų komandą, tačiau taip pat ir pritraukti klientų ratą, bei išspręsti daugybę tolimesnio verslo vystymosi klausimų. Taigi, perkant verslą galime sutaupyti ir laiko, ir pinigų.
Tai ir kyla klausimas, ar kreiptis į verslo konsultantus, ar bandyti gilintis kiek išeina ir nemesti pinigų į balą?

Ačiū.
AlgirdaZ
AlgirdaZ
Rašyti privačią žinutę

20 žinutės
( +4 / -2 )

Aš, manau, kad reikėtų pradėt nuo klausimo ar kas parduos pelningą ir perspektyvų verslą už protingą kainą? 
Adraudimas.lt - automobilio draudimas internetu
Norge/LT
Norge/LT
Rašyti privačią žinutę

327 žinutės
( +34 / -38 )

CTS tai parduoda
spekulis
Rašyti privačią žinutę

96 žinutės
( +10 / -2 )

\
Citatos pradžia
AlgirdaZ
 

 
Aš, manau, kad reikėtų pradėt nuo klausimo ar kas parduos pelningą ir perspektyvų verslą už protingą kainą?  Citatos pabaiga

O kodel ne? Nebent ta protinga kaina tau - maza kaina (kurioj islosia tik pirkejas).
Jei verslas pelningas ir perspektyvus tai atitinkamai ir protinga kaina nera maza. Juk standartines +- kainos yra nusistovejusios. Tad jei pasiulai protinga kaina verslo savininkas visada ja rimtai apsvarstys. Beda kaip minejau, kad piekjui ta protinga kaina dazniausiai yra nedidele kaina Kas  pardavejui neatrodo protinga kaina

profis
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Taigi va, visgi panašu, kad verslo konsultantai ir gali objektyviausiai apibrėžti situaciją?
Vilius01
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės
( +4 )

Citatos pradžia profis
 

 
Taigi va, visgi panašu, kad verslo konsultantai ir gali objektyviausiai apibrėžti situaciją? Citatos pabaiga
Nesutinku, manau, kad noredamas pirkti kazkoki versla, tu jau juo kazkiek pasidomejai ir ateini pas konsultanta. Galvoji jis apie ta versla uz tave zino daugiau ? Aisku, kad jei anksciau jis su juo nebuvo susidures, tai apie tai nezino nieko.
Taip pat verslo konsultantu paslaugas kazkaip keistai suprantate. Verslo planus, as manau, ruosia verslininkai, o ne verslo konsultantai. Verslo konsultantas gali atlikti verslo analize, pvz, kastu, pinigu judejimo, atlyginimu fondo, na ir pan. Ir tuo buti naudingu.

Pvz. yra parduodamas restoranas, kur geroje vietoje. Pelnas yra, klientu yra, perkam !!! O kas jei visas tas pelnas cia yra del to, kad savininkas plusa su seima kiekviena diena, pats vezioja prekes, pats skaiciuoja buhalterija. Ar del to pirktum versla, kad tuo pats uzsiimtum ?

Kitas pvz. Mazeikiu naftos pirkimas. Be abejo lenku Orlen ten buvo prisisamde daug verslo konsultantu, rimtu firmu, bet ar jie pasake, kad naftos kaina kris 3 kartus, imones verte 3 kartus, bus nutrauktas tiekimas is Rusijos vamzdynu ir teks atsivezti nafta per jura (gerokai brangiau), kad LT LRV neteses pazadu leisti tiesti naftotieki i Klaipeda ? Matyt, kad nepasake. o tai atsitiko vos po pusmecio. Atmetus veiksni, kad MN buvo pirkta is dalies ir geopolitiniais motyvais, neabejoju, kad zinoje tikra scenariju lenkai cia nieko nebutu pirke.

Galu gale, ne verslo konsultantas uz tave vystys ta versla, jis gali pasakyti, kad verslas perspektyvus, na o jei pats nemoki jo vystyti, tai cia juk ne konsultanto bedos ?
evaluator
evaluator
Rašyti privačią žinutę

137 žinutės
( +4 / -5 )

 daugelis LT verslo konsultatu silpni, teko bendrauti su PWC, Ernest & Young konsultantais, kartais publika net neturi elementariu ziniu (pvz. apskaiciuoti rentabiluma), taciau siunciama i imones kurios moka tokiems konsultantams didelius pinigus.
take the advantanges take .........
DarVe
DarVe
Rašyti privačią žinutę

80 žinutės
( +12 / -23 )

 Sutinku su Viliaus nuomone, kad konsultantai, ekspertai reikalingi geriau suprasti ir įvertinti rizikas, tik negalima galvoti kad jie sukurs bizniuka.
Virtuozas654
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės

 Verslo konsultacijos:  http://www.iprocess.lt/kodel-konsultantai/4593570407 tikrai naudinga, kai pats nesi puikus šios srities žinovas. Kaip ir kažkas minėjo, verslo konsultantai padės geriau suprasti rizikas bei padės priimti palankesnius sprendimus, tačiau pačią verslo idėją turi turėti pats.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital