Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

NT uzstatymas paskolai gauti

kiF
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Nuosirdus sveikinimai visiems spekuliantams
Neseniai atradau si tinklapi ir galiu drasiai teigti jog jis mano gyvenime lankytu tinklapiu topu tope. Dziaugiuosi besirenkancia publika ir tinklapio kurejais - viskas labai pozityvu ir aukstesniame lygyje nei kur kitur lietuvoje (nors niekur kitur ir nedalyvauju jokiuose diskusijuose, kaip tik del to kai pries uzsiregistruodamas pamatai kokia negatyvi publika renkasi - o cia - kiek teko skaitineti ir narsyti - tikrai viskas labai pozityvu).
Nezinau kiek laiko sis saitas jau sukasi, bet keleta metu atgal, kai norejau imtis sio to legalaus, man tai butu buvus tikra lobiu kasykla.
Bet kokiu atveju, nors ir paveluotai, Lintel'is butu 'dejes i vieta' su sawo nuotoline kompiuterine pagalba..


Galbut teisingiau si irasa butu priskirt prie 'Sodybos', tikiuosi forumo moderatoriui nesukelsiu daug vargo ji perkelt jei tai reikalinga. rasiau cia nes cia gyviau.

Mano klausimas: Norint uzstatyti NT (sodyba) paskolai gauti, kaip ir kokiu principu bankas vertina turta? Pagal dokumentuose irasyta zemes ir pastatu bendraja verte?

Paskutinis pastatu ivertinimas rodos buvo darytas 2000metais, reiketu pervertinti turta dabartinemis kainomis, kurios beabejo bus gerokai didesnes. Reiktu atlikt nemazai namu darbu apie NT, bet ar ne tam ir skirtas sis forumas, kad galetu pagelbeti zmones jau visa tai pereje?

Kaip matote, nieko nenusimanau teisineje/ekonomineje srityje, todel busiu dekingas uz betkokias jusu uzuominas.

Dekoju uz jusu laika!
Taksistas
Taksistas
Rašyti privačią žinutę

565 žinutės
( +20 / -10 )

pasikvieti turto vertintoja, sumoki kazkiek litų , jei nori pagerinto vertinimo - duodi dar tiek į delną ir gauni pazymą apie turto vertę.
Vertintojas turi būti iš banko accepted sarašo.

http://addurl.tel
kiF
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

ar galima uzstatyti nuomojama turta? noriu tapati turta nuomoti, kad tureciau oficialias pajamas (ir nereiktu bereikalo moket kamnors pas ka tipo dirbciau). ir isvis ar patalpu nuoma galima 'panaudoti' kaip atlyginima / pastovias pajamas (su tixlu paskolai gauti)?
dainys
dainys
Rašyti privačią žinutę

53 žinutės
( +4 )

Uzstatyti galima, pajamos uz nuoma tau pilnai gali dengti paimto kredito imokas. Tik privalai sudaryti oficialia nuomos sutarti,pavasari deklaruoti VMI apie savo pajamas is nuomos, ir nuo tos sumos jie paprashys sumoketi 15% :con
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

Tik tuo atveju jei nuomosi be jokios veiklos įregistravimo. Vilniuje gyv. ploto nuomos verslo liudijimas kainuoja 300 Lt/metams. Labai apmąstytina alternatyva 15% pajamų mokesčio mokėjimui...

Tai tiek... Beje, jei esat oficialiai bedarbis, dar reikes ir sodrai mokėti 115 Lt/mėn (nesu tikras dėl sumos)

Šaltinis: VMI ir Sodra (domėjausi prieš pora mėn)
---
Apuokas

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital