Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Turto ikeitimas uz kita asmeni

Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Sveiki,

Turiu pasiulyma ikeisti savo turta uz naujai besisteigiancia imone.
Naujai imonei vadovauja kompetetingas verstininkas, turintis pasisekima kitose verslo srityse. Naujai verslo pradziai jam reikia kreditu, o kreditams reikia NT, kuri turiu as...
Imones valdyme as nedalyvauciau nei formaliai nei neformaliai, taip pat nekontroliuociau ir imones piniginiu srautu, man butu pristatyta tik verslo koncepcija.

Siai dienai as isivaizduoju kiek rinkoje kainuoja paskolos is fiziniu asmenu su ikeitimu ir be ikeitimo, taciau kiek galetu kainuoti mano paslauga?

Butu idomu isgirsti Jusu komentarus
Memento mori
arnis
arnis
Rašyti privačią žinutę

784 žinutės
( +1 )

tavo paslauga verta visu tavo pinigu.......
siaip kokie tavoipareigojimai butu siuo atveju........ negi verslo pletrai siuo atveju nenori buti net akcininku.....?????
Aleksandras
Rašyti privačią žinutę

45 žinutės
( +3 / -1 )

To Chiortas: siulau tau septynis kartus pagalvoti pries ikeiciant savo turta, nes nelabai isivaizduoju sekminga verslininka, kuris negaletu surasti apyvartiniu. Galu gale, jei jis turi ideja, tai kredita galima gauti is kitu jo sekmingu verslu paskolos pavydalu. Idomu dar suzinoti kokia gi nauda planuoji gauti uz savo turto ikeitima? Gal ir as susidomesiu ...
Nataraj
Nataraj
Rašyti privačią žinutę

1023 žinutės
( +67 / -15 )

to Chiortas
kažkaip man nesiriša "kompetetingas verslininkas" ir "turintis pasisekimą" su "jam reikia kreditų" ir "aš nedalyvaučiau nei formaliai nei neformaliai"...
Tai jau geriau investuoti į Finastos Vitality ar Infinity fondus..., bet jau būsi garantuotas, kad bus kompetetingai valdomi tavo pinigai, o tu "konroliuosi" savo pinigėlius ... bet kada galėdamas išeiti...
Pradžia yra mūsų galioje, o baigtį lemia likimas
Seneka
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Jei verslas einasi sekmingai nebutinai imone / imones akcininkai turi turto ikeitimui, kas stipriai stabdo imones pletra.

As asmeniskai esu pasiskaiciaves kiek proc. nuo turto rinkos vertes reiktu prasyti uz sia paslauga...Taciau noreciau isgirsti ir nuomone is salies

Esminis klausimas yra tas kad as tiesiogiai pinigu nedesiu, pats lesu nesiskolinsiu, tik laikinai apribosiu savo disponavima turtu (kurio verte ateityje zenkliai augs) savaime suprantama prisiimdamas tam tikra rizika.
Memento mori
Taksistas
Taksistas
Rašyti privačią žinutę

565 žinutės
( +20 / -10 )

Kompetetetingasis - su pinigėliais Kanaruose,
Chiorto NT - banko rankose. Kito kelio nematau.

Užsatatyti nebūtinai NT, užstatau gali būti ir įsigyjamas turtas. Kodėl to nenaudoja ?

http://addurl.tel
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Chiortas, kiek laiko ir ar labai gerai tą verslininką pažysti?
turtingas
Rašyti privačią žinutę

37 žinutės
( -1 )

o kitu alternatyvu kaip uzdirbti is sio turto neturi ? nes vienok situacija atrodo kaip etaloninis loxotronas... atsargini plana turi ?
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Cia visi kazkaip puole mane gasdinti

Rizikas ir pinigu istraukimo alternatyvas as puikiai isivaizduoju

Mano turtas sudarys iki 50 proc. kredito sumos ir 30 proc. viso ikeiciamo turto vertes. Sukurtas / isigytas turtas taip pat bus ikeistas uz kredita. Tiesiog reikia NT vertes rezervo siekiant efektyviai igyvendinti projekta.

Man idomu uz kokia kaina Jus pasirasytumete tokiam sandoriui??

Kadangi mano NT vis tiek artimiausius 1-2 metus nebus parduodamas mano alternatyvos butu tokios:

Kurti nuosava versla ir panaudoti turta kaip uzstata (artimiausiu metu nera poreikio tokio dydzio paskolai be to prireikus rasciau papildomo turto)

Ikeisti turta ir isigyti obligaciju susietu su akciju indeksais is banko. Tokiu atveju as galiu isyguti 250 proc. savo turto vertes obligaciju 1.5 - 3 metu laikotarpiui, mokedamas 5 proc. metines palukanas (palukanos mokamos termino pabaigoje) ir gaudamas tiketina 7-8 proc. metine graza.
Taip kad prie optimistiniu prognoziu as gauciau apie 5 - 7,5 proc. metine graza (nuo mano turto rinkos vertes) prisiimdamas 12,5 proc. metinio nuostolio galimybe (jei indeksas nukristu arba nepakiltu)
Memento mori
rch
rch
Rašyti privačią žinutę

171 žinutės
( +19 / -14 )

Aš tai prašyčiau savo dalies tame versle, lygios gautiems pinigams už tą užstatą. Ir tikrai ne pionieriaus garbės žodžiu pagrįstos.

Ir IMHO yra crazy optimistiška lyginti tą verslą su obligacijom. Gal tas verslininkas ir didelis optimistas, bet jokių fiksuotų palūkanų jis niekuom negali garantuoti. Reiktų lyginti su pavienės įmonės akcijom. Šiaip akcijų gali ir pats nusipirkti užstatęs NT, klausimas ar tas verslo planas kažkuom ypatingas.
Į grabą baksų nesusidėsit
aval
Rašyti privačią žinutę

37 žinutės
( +2 / -2 )

manau, dalis akciju - tinkama kaina, nebent "kompetetingas verslininkas" planuoja pelna sodinti i koki nors ofsora, tada nekontrolinis akciju paketas neduoda nieko, tokiu atveju 15-20% fiksuotos palukanos..
dzukas
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +3 )

tokiu atveju 15-20% fiksuotos palukanos..
15-20% yra labai mazai...
siaipzvejys
siaipzvejys
Rašyti privačią žinutę

559 žinutės
( +83 / -23 )

Iš praktinės pusės galiu pasakyti taip: daugelyje projektų dalyvauju savo pinigais. Naujose įmonėse, skolindamas naujiems verslams ir panašiai. Minimaliai prie saikingos rizikos palūkanos yra 20 metinių. Rinkoje "juodų pinigų" metams, dviem galima nuo 0,2 iki 1 mln pasiskolinti už 12-14 metinių jei tikrai gali užtikrinti atidavimą. Tokios palūkanos mokamos be įkeitimo.
Jei investuoju į įmonę "protingus" pinigus - tai 2 procentai per mėnesį, plius akcijų pabrangimo dalis.
Suprantu, kad dabar rinkoje galima iš bankų gauti už 5,5 - 7,0 procentus metinių, bet reikia laidavimu, pinigų srauto, įkeitimų ir t.t.
To: Chiortas
Esu daręs tokį papildomą įkeitimą. Pačiam svarbu, kad kaip įkeitimas turi sutartyje baigtis nustatytu laiku. Pvz. SEB dažnai rašo, kad papildomas įkeitimas baigiasi po projekto pabaigos ir pilnų šešių mokėjimų pagal sutartį ir panašiai. Nes įkeitus be fiksuoto termino, paskui labai sunku priversti banką laikytis žodinio susitarimo. Tai jiems analitikai nepraleidžia, tai dar kas.
Kiek aš imčiau už laidavimą, nedalyvaujant versle - labai geras klausimas. Nes kur pats dariau, tai buvo paslauga už paslaugą.
10% žmonių valdo 90% pinigų. Visada pasitikslinu kur aš esu.
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Man dar ydomus toks klausimas. Jei turtas yra ikeiciamas bankui, kredito gavejo nemokumo atveju, turtas yra teisiogiai naudojamas skolai padengti. Zinant isieskojimo proceduras ir arestuoto turto perleidimo sunkumus, butu sunku tiketis kad turtas butu parduotas bent uz 70 proc. rinkos kainos.

Tada as kaip suprantu savo ruoztu turiu teise issiieskoti nuostolius is kredito gavejo, kurio naudai buvo atlikta hipoteka. As asmeniskai buciau labiau suinteresuotas kad imones akcininkas butu tiesiogiai atsakingas uz mano galimu nuostolio padingimus (rizika zenkliai sumazeja). Gal teko tokia sutarti sudarineti? Ir ar yra papildomu juridiniu niuansu?
Memento mori
dzukas
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +3 )

...As asmeniskai buciau labiau suinteresuotas kad imones akcininkas butu tiesiogiai atsakingas uz mano galimu nuostolio padingimus (rizika zenkliai sumazeja). Gal teko tokia sutarti sudarineti? Ir ar yra papildomu juridiniu niuansu?
prasyk imones akcininko, kad jis, kaip fizinis asmuo, israsytu tau paprastaji neprotestuotina vekseli...
jeigu pasirasinesi tik sutarti, esant nemokumo atvejui, turesi kreiptis i teisma, del skolos isieskojimo, o tai papildomos laiko ir pinigu sanaudos... vekseli galesi nesti tiesiai antstoliui, be jokiu teismu...
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

to Dzukas

Prasau atkreipti demesi kad as ne pinigus skolinu, o turta uz kita asmeni ikeiciuatisfied

Paprastasis neprotestuotinas vekselis butu super jei pinigus skolinciau... beje tik su vekseliu ir skolinu
Memento mori
GIRIS
Rašyti privačią žinutę

113 žinutės
( +32 / -14 )

Vekselis,paskola tikslinė, įmonės akcijų sąlyginis opcionas...

Šiaip mano įsitikinimu tokiu atveju laiduotojas turėtų turėti min. 50proc. akcijų. Juk babkes tavo, idėja jo.
dzukas
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +3 )

Chiortas, o kodel negaletum i vekseli irasyt turto vertes?
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Reiktu pasiziureti kokia rizika kita puse patiria
Su vekseliu as turiu teise reikalauti kad man butu grazinta "paskola" ir man taip pat lieka mano turtas, kurio as formaliai neperleidziu... as tik buvau sutikes ji ikeisti tam tikram laikui

Gaunasi kad mano pelnas po tokio sandorio siektu 100 proc. nuo investiciju
Memento mori
sourcier
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

sveiki, gal nevisai vietoje rasau, bet gavau toki laiska ir noriu zinoti kur cia apgaule:

>
> Laba diena,
>
> Visai atsitiktinai radau jusu skelbima, kad ieskote darbo. Deja darbo pasiulyti as negaliu. Taciau prasau pagalbos, uz kuria esu pasiruoses gerai atsilyginti. Papuoliau i keblia padeti. Trumpai nusakysiu susiklosciuse situacija, kad suprastumete kokios pagalbos ir kokiam tikslui man reikia.
>
> Jau seniai su visa seima esu emigraves i JAV. Pries kelias dienas gavau paveluota pranesima is Hansa banko Lietuvoje, kad man yra grazinamas indelis. Manau, tas pranesimas ilgai klaidziojo, kol pasieke mane t.y. adresata. Na, kaip ir daugelis kitu mano tautieciu, sovietu laikais buvau padejes i Lietuvos taupomaji banka rublini indeli. Taciau yra vienas keblumas, banko pranesime nurodytas, terminas, per kuri reikia sutvarkyti dokumentus reikalingus, kad bankas pervestu pinigus i saskaita ir tas terminas labai trumpas. Kaip turbut supratote, kad atsiimciau si indeli, privalau atsidaryti saskaita Lietuvos banke. Tik va beda, kad Lietuvoje neturiu nei draugu, kadangi esu seniai isvykes ir visi rysiai su jais nutruke, nei artimu giminaiciu. Tolimu giminiu gal dar ir rasciau kazkuriam Lietuvos kaime, taciau kiek pamenu tai buvo stiklelio megejai ir vargu ar jie �sugebes� atidaryti saskaita banke. Aisku yra ir kitas budas - paciam vykti i Lietuva, taciau sis budas taip pat atkrenta, nes pinigu suma, kuria ruosiuosi atsiimti nera jau tokia didele, kad butu ekonomiskai naudinga vykti paciam, o ir terminas spaudzia.
>
> Manau pakankamai aiskiai isdesciau situacija. O mano prasymas butu toks: atidarykite savo vardu saskaita Hansa, Vilniaus ar Parex banke. Atgauto indelio pervedimui as nurodysiu sios saskaitos numeri, nes Lietuvos bankas nesutinka daryti pavedima i mano saskaita JAV banke. Elektronines bankininkystes (internetu) pagalba as juos persivesiu i savo saskaita JAV banke. Po to galesite uzdaryti sia saskaita. Uz sia paslauga as jums siulau 500 JAV $.
>
> Kad nekiltu abejoniu mano saziningumu, as atsiusiu jums savo paso kopija, su asmenine nuotrauka. Tikiuosi sutiksite man padeti. Is anksto nuosirdziai dekoju uz skubu atsakyma.
>
> Pagarbiai,
> Algimantas Vainauskas
>

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital