Komentarai 1 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2009.03.19 Birža: Bloga karma

spekuliantai.lt | 2009-03-19 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 3170
2009.03.19 Birža: Bloga karma Čia tik lietuviams, estams ji labai gerai. Kyla, kaip ir JAV. TEO LT akcijoms suteiktas stebimojo statusas. Net nebandykite ir pagalvoti apie jų pardavim
Čia tik lietuviams, estams ji labai gerai. Kyla, kaip ir JAV.

TEO LT akcijoms suteiktas stebimojo statusas. Net nebandykite ir pagalvoti apie jų pardavimą:






1 pav. AB “Klaipėdos jūrų krovinių kompanija” valdyba pateikia pranešimą apie 2009-04-24 numatomą svarstyti klausimą dėl Emitento akcijų išbraukimo iš vertybinių popierių biržos NASDAQ OMX Vilnius papildomo prekybos sąrašo:
1) informacija apie numatomą privalomo oficialaus siūlymo paskelbimą - 2009 04 24 Emitento visuotiniam akcininkų susirinkimui ne mažesne kaip ¾ visų dalyvaujančių susirinkime akcijų suteikiamų balsų dauguma nusprendus išbraukti Emitento akcijas iš vertybinių popierių biržos NASDAQ OMX Vilnius papildomo prekybos sąrašo, akcininkai balsavę už sprendimą teiks privalomą oficialų siūlymą. Privalomo oficialaus siūlymo galiojimo metu teisę parduoti akcijas turės akcininkai, sprendimo išbraukti emitento akcijas iš vertybinių popierių biržos NASDAQ OMX Vilnius papildomo prekybos sąrašo prekybos priėmimo metu balsavę „prieš“ arba nebalsavę. Už akcijas siūloma kaina ir jos nustatymo būdas - privalomo oficialaus siūlymo (už akcijas siūloma) kaina yra 11 Lt.
Va taip atrodo nelikvido grafikas...


2 pav. Jei į Snoro poziciją optimizmas irgi nesugrįš, tai sell @0.48.


3 pav. Taip ir yra. Baltikos pozicijoje korekcija su padidėjusia apyvarta. Palaukim geresnių laikų.


4 pav. Klaipėdos nafta bandė kilti, tačiau tik patvirtino rizikingos akcijos statusą. Nieko iš to kilimo šiandien nesigavo.


5 pav. Lifosoje irgi be pokyčių. Nebent turime mažėjančią apyvartą.


6 pav. OEG jau nuo dviejų dugnų atsispyrė. Tikėsimės, kad tai stiprūs dugnai.


7 pav. Snaigė turi gap‘ų eilę. Tuoj eis pildyti. Gal net ir rytoj. Nes 2009-03-18 akcinės bendrovės “Snaigė” valdybos narys Domininkas Kašys pateikė pranešimą apie savo atsistatydinimą iš valdybos nario pareigų nuo 2009 m. balandžio 01d.


8 pav. TEO niekam nereikia. Realiai naujus dugnus dėsim.


9 pav. Ūkio bankas stiebiasi į aukštumas. Būtų viskas puiku, tačiau nėra kuo palaistyti gležno pumpurėlio. Pirkti rizikinga.


Apžvalgą parengė: Nojus.

Rinkos apžvalgos
Rašykite mums: [email protected]
Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2018 03 13 10:19     #38008
Only few of you know that the latest version of mozilla firefox download  is available now and you can download through this web address  free of cost and online.Make your browser more faster and protective with this update.

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital