Komentarai 3 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2015 m. Lapkričio 24 d. Biržos apžvalga

2015 m. Lapkričio 24 d. Biržos apžvalga 2015 m. Lapkričio 24 d. Biržos apžvalga

Didesnių naujienų šiandien nesulaukėme, bet prekyba buvo pakankamai aktyvi. Žinoma, prekybą gaivino tiesioginiai ir užbiržiniai sandoriai. Ne tik idėjų badas. Dar prisideda ir neramumai pasaulio rinkose.
Nuotaikos Baltijos rinkose vis dar pesimistinės. Visi indeksai skaisčiai raudoni. JAV indeksai dar bandė stiebtis, bet irgi užsilenkė. Laukiam įdomios savaitės.

 


1 pav. „Vilkyškių pieninė” ir toliau rems Kauno „Žalgirį”. 2009 metais prasidėjęs bendrovės ir tituluočiausio Lietuvos krepšinio klubo bendradarbiavimas abipusiu sutarimu pratęstas dar dvejiems metams.
„Vilkyškių pieninės” generalinis direktorius Gintaras Bertašius teigia besidžiaugiantis ilgamete partneryste su stipriausiu Lietuvos krepšinio klubu ir teigia manantis, jog sėkmingą ligšiolinį bendradarbiavimą, kaip ir sprendimą jį tęsti, lėmė panašios bendrovės ir klubo vertybės.
„Mūsų draugystė su Kauno „Žalgiriu” tęsiasi jau septynis metus. Manau, jog šis faktas parodo, kad bendradarbiavimas buvo ir yra svarbus abiems pusėms. Galiu pasakyti, kad mes augome kartu su „Žalgiriu” augome , o klubas - kartu su mumis. „Vilkyškių pieninė” per šiuos septynis metus tapo vienu iš žinomiausių ir labiausiai mėgiamų prekių ženklų Lietuvoje, o „Žalgiris” dar labiau sustiprino savo, kaip stipriausio ir garsiausio krepšinio klubo Lietuvoje, pozicijas”, - sako G. Bertašius.
Paulius Motiejūnas, Kauno „Žalgirio” direktorius, sutinka, kad partnerystė su „Vilkyškių pienine” yra naudinga tiek klubui, tiek įmonei.
„Visada malonu dirbti ir pratęsti sutartis su ilgalaikiais partneriais. Dažnai kalbant su naujais potencialiais rėmėjais “Vilkyškių pieninės" ir mūsų santykius pateikiame kaip puikų krepšinio klubo ir verslo bendradarbiavimo pavyzdį. Be to, "Vilkyškių" produkciją mėgsta ir mūsų krepšininkai, kiekvieną savaitę sulaukiantys dovanų iš ilgamečio rėmėjo”, - teigia P. Motiejūnas.
„Vilkyškių pieninės” ir Kauno „Žalgirio” bendradarbiavimas neapsiriboja vien tik finansine parama krepšinio klubui. Bendrovė kartu su krepšinio klubu vykdo įvairius socialinius projektus - lanko vaikų namus, padeda organizuoti vaikų krepšinio varžybas.

 


2 pav. 2015 m. lapkričio 24 d. AB „Klaipėdos nafta“ 100 proc. kontroliuojama dukterinė bendrovė UAB „SGD logistika“ su parneriu Bomin Linde LNG GmbH & Co. KG pasirašė jungtinės veiklos sutartį dėl bendro SGD bunkeriavimo dujovežio operavimo veiklos vykdymo.
Vadovaujantis pasirašyta sutartimi UAB „SGD logistika“ kartu su Bomin Linde LNG GmbH & Co. KG įsteigs bendrą įmonę Vokietijoje, kurioje UAB „SGD logistika“ priklausys 20 proc., o Bomin Linde LNG GmbH & Co. KG – 80 proc. įstatinio kapitalo. Ši įmonė užsakys SGD bunkeriavimo dujovežio statybas. SGD bunkeriavimo dujovežis aprūpins SGD degalais Bomin Linde LNG GmbH & Co. KG klientus jūroje ir Klaipėdos uoste, pasiūlys saugų ir lankstų SGD transportavimą iš Klaipėdos SGD terminalo į SGD paskirstymo stotį Klaipėdos uoste, transportuos SGD į terminalus Šiaurės ir Baltijos jūrose.
Sutartyje numatyta, kad AB „Klaipėdos nafta“ išduos garantijas (i) dėl UAB „SGD logistika“ prievolių vykdymo pagal jungtinės veiklos sutartį, o taip pat (ii) dėl dalies dujovežio nuomos mokesčio mokėjimo. AB „Klaipėdos nafta“ vertinimu, galima bendra AB „Klaipėdos nafta“ atsakomybė pagal šias garantijas neturėtų viršyti 14 000 000 USD. Jungtinės veiklos sutartyje numatyta, kad ji įsigalios po to, kai bendrovės visuotiniame akcininkų susirinkime, vyksiančiame 2015 m. gruodžio 14 d., bus pritarta bendrovės valdybos sprendimams dėl garantijų išdavimo.
Pirkimo signalas @0.368.

 


3 pav. Grigeo Grigiškių pozicijoje suveikė pirkimo signalas.

 


4 pav. Merko Ehitus pozicijoje suveikė pildymosi signalas.

 


5 pav. Pieno žvaigždžių akcijų kaina pildo kilime praleistą gap‘ą.

 


6 pav. Šiaulių banko pirkimo signalas @0.307.


Apžvalgą parengė: Nojus.

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2018 10 17 16:37     #40650
 hi was just seeing if you minded a comment. i like your website and the thme you picked is super. I will be back
http://smartphonetutor.com/what-are-the-uses-of-technology/


2023 08 19 10:24     #46271
2023 08 19 10:24     #46272

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital