Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2008.02.15 Savaitė VVPB baigėsi lengvu kritimu. (Kavos tirščių apžvalga)

spekuliantai.lt | 2008-02-15 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 2703
2008.02.15 Savaitė VVPB baigėsi lengvu kritimu. (Kavos tirščių apžvalga) Kolegos, norime, kad Jūs išreikštumėte savo pastabas, komentarus ir pasiūlymus. Taip formuosime patrauklias apžvalgas. Žodžiu, mes ne Vyriausybė, 3


Kolegos, norime, kad Jūs išreikštumėte savo pastabas, komentarus ir pasiūlymus. Taip formuosime patrauklias apžvalgas. Žodžiu, mes ne Vyriausybė, 36 dienų kritika privaloma

Vakar pasisakęs FED vadovas B.Bernanke pareiškė matantis ekonomikos sulėtėjimą ateityje ir, kad imsis visų galimų priemonių tam sustabdyti, tad galime laukti ir dar kelių palūkanų normos mažinimų. A. Greenspanas taip pat yra panašios nuomonės apie JAV ekonomiką: ji ties recesijos riba. Šie pranešimai nusmukdė pagrindinius JAV indeksus, jų reikšmės sumažėjo daugiau nei vieną procentą. Azijos rinkos sureagavo nevienareikšmiškai: kai kurios pakrito, kai kurios šiek tiek pakilo.

Šiaulių banko tarybos narys, V.Butkus šiandien įsigijo 112,700 SAB1L akcijų, mokėdamas po 3,22 Lt už vieną. Tai nieko nestebinantis reiškinys, kuris dažnai pasitaiko, ypač Šiaulių banko pozicijoje.

Orion Securities analitikai atlikę Rokiškio sūrio akcijų tyrimą, nusprendė palikti galiojančią rekomendaciją - pirkti. Analitikai tikisi, kad 2007m. pabaiga bus sėkminga įmonei, dėl brangusių pieno produktų, tačiau įspėja, kad 2008m. gali būti sunkesni, nes žaliavų supirkimo kainos gerokai padidėjo. Atsižvelgiant į šiandieninę padėtį rinkoje, „Orion Securities“ analitikai 6mėn. RSU akcijos kainą nustatė 8,2 Lt.



Trumpai:

• Anykščių vyno pelnas sumažėjo 65,7 proc.
• Grigiškės pelnas sumažėjo 9,7 proc.
• Šiauliuose atidaromas prekybos centras „Tilžė“
• Orion Securities rekomenduoja pirkti Rokiškio sūris akcijas.

PTR1L - taip ir nesugebėjo užsidaryti aukščiau 12,50 Lt. Pirkimą atidėjom kitam kartui.
OEG1T - atrodo vakarykštis 12% kilimas neišgąsdino pirkėjų, kuriems pavyko dar 1,95% kilstelėti kainą. 8% kainos svyravimas dienos eigoje drąsesniems spekuliantams leido ir day trade padaryti.



1 pav. ARC1T - 3-ojo Wismano signalas. Pildytis @ 1,10 Eur.



2 pav. SAN1L - vis dar meškos karaliauja šioje pozicijoje. AO "bliudelio" signalas parduoti, jei uždarymo aukciono metu kaina mažesnė nei 26,40Lt.



3 pav. SRS1L - fraktalo signalas pirkti. Norintys pasipildyti ar įeiti į poziciją gali tai padaryti kainai viršijus 3,40Lt.



4 pav. UKB1L - dar vienas signalas pasipildymui. Perkam užsidarius aukščiau 3,79Lt.

Apžvalgą parengė: siMS, Darijus

Rinkos apžvalgos
Rašykite mums: [email protected]
Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital