2009.09.23. Biržos apžvalga

Spekuliantai.lt | 2009-09-23 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 1475
2009.09.23. Biržos apžvalga Ir vėl TEO LT įnešė atsigavimo rinkai. Ir toliau tęsiam kilimų sesiją. Balansas šiandien pasisuko vėl bulių pusėn. Bendroje pasaulio rinkų tendencij

 Ir vėl TEO LT įnešė atsigavimo rinkai. Ir toliau tęsiam kilimų sesiją. Balansas šiandien pasisuko vėl bulių pusėn. Bendroje pasaulio rinkų tendencijoje ir nereikia tikėtis kitokio rezultato.
Ugnies šios dienos prekybai įpylė estų ir mūsų telekomų valdybų piariniai pranešimai dėl TeliaSoneros. Mus, be abejo, iš ten domina tik pasiūlymo kaina. „Valdyba gavo Oficialų siūlymą ir priėmė sprendimą konkurso keliu pasirinkti išorinį konsultantą, kuris pateiktų nepriklausomą nuomonę dėl Oficialaus siūlymo kainos už TEO LT, AB akcijas teisingumo.
Valdyba paprašė nuomonės dėl Oficialaus siūlymo kainos teisingumo iš tarptautinio investicinio banko „N M Rotschild and Sons Limited“, prašydama įvertinti Oficialaus siūlymo kainos teisingumą finansiniu požiūriu. Bankas „N M Rotschild and Sons Limited“ pateikė savo nuomonę valdybai, nurodydamas, jog Oficialaus siūlymo kaina yra teisinga finansiniu požiūriu.
Valdyba atidžiai įvertino Oficialų siūlymą ir savo vertinimą grindė Oficialaus siūlymo cirkuliaru ir „N M Rothschild and Sons Limited“ pateikta nuomone dėl kainos teisingumo.
Valdyba mano, kad Oficialaus siūlymo kaina yra teisinga.“
Rinka šiandien pateikė kitokią nuomonę: už TEO LT akcijas buvo mokama net po 2.03 lt. Tačiau toks entuziazmas tik suaktyvino išsipardavinėtojus, kurie mielai atidavė akcijas už gerokai didesnę nei supirkimo kainą. Estijoje sureaguota analogiškai. Na laikas parodys, kas kaip. Akivaizdu, kad šiandienai kainos diapazonas išsiplėtė iki 20 cnt. – nuo 1.83 lt iki 2.03 lt.

 


1 pav. Gana stačiu kampu kilusi Alita suformavo fiksavimosi signalą @1.07 lt. Geriausia fiksuoti ne visą poziciją – trendas gali ir toliau išlikti teigiamas, tad rinkai toliau kylant, beliks tik pasipildyti.

 


2 pav. Žemaičiuose suveikė fiksavimosi signalas.

 


3 pav. Šiaulių banko pildymosi signalas @1.48 lt.

 


4 pav. Limarko pasiekė stogą @0.89 lt. Kol jis nebus prakirstas, geriau nesipildyti. O stopą galima pakelti iki 0.84 lt.

 


5 pav. Lietuvos dujose suveikė pirkimo signalas. Pildomės, kainai ir toliau kylant.

 


6 pav. TEO pozicijoje suveikė pirkimo signalas. Tačiau kai dideli dėdės aiškinasi dėl kainos, mažiukai labai stipriai rizikuoja.

 


7 pav. Invaldoje pildytis jau rizikinga. Nekantresni stopą pakelia iki 3.43 lt.

 


8 pav. Investuotojai sunerimę dėl Aprangos perspektyvų, todėl skubiai palikinėja pozicijas. Ilgalaikiai investuotojai laukia kol kaina kirs Raudoną liniją prieš uždarymą.

 

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital