Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2011 m. Gegužės 26 d. Biržos apžvalga

2011 m. Gegužės 26 d. Biržos apžvalga Sanitas dominuoja dėmesiuose, Invaldos kaina jau koreguojasi. Prisiminta, kad rinkoje yra ir kitų akcijų. Potencijos dar rytdienai, labai tikėtina, turėtų

 

Sanitas dominuoja dėmesiuose, Invaldos kaina jau koreguojasi. Prisiminta, kad rinkoje yra ir kitų akcijų. Potencijos dar rytdienai, labai tikėtina, turėtų užtekti.
O kitą savaitę, tai kaip jau Dievas duos. Nusiteikim optimistiškai. Bent jau pabandykim.

 

 

 

1 pav. Šiaulių bankas su kelių infrastruktūros gerinimu užsiimančia UAB „Klaipėdos keliai“ pasirašė sutartį dėl 10 mln. litų finansavimo suteikimo. Lėšos bus skirtos bendrovės investicinių projektų darbams atlikti: įvairių medžiagų, naudojamų kelių statybai, pirkimui, asfalto gamybai, mechanizmų įsigijimui. „Kelių statybos sektoriuje dirbančioms įmonėms vienu aktualiausiu klausimu šiandien išlieka apyvartinių lėšų trūkumas. Šiaulių bankas, suteikdamas reikalingą finansavimą ilgametę patirtį turinčiai Klaipėdos įmonei, padės jai efektyviau ir sparčiau įgyvendinti su kelių modernizavimu susijusius projektus“, – sako Šiaulių banko Klaipėdos regiono vadovas Gražvydas Šimkus.
„Šiaulių banko kreditas leis dar labiau suaktyvinti bendrovės veiklą, atnaujinti technologijas, įrangą, užtikrinti atliekamų darbų kokybę bei projektų įgyvendinimą laiku. Įmonė taps ne tik našesnė, bet ir konkurencingesnė, pagerės jos kaštų ir pinigų srautų efektyvumas“, – teigia UAB „Klaipėdos keliai“ direktorius Juozas Rukšėnas.
Be to, „Klaipėdos kelių“ direktorius pabrėžia, kad bendrovė, investuodama lėšas į modernias technologijas, prisidės ne tik prie kelių infrastruktūros gerinimo, bet ir prie kelių eismo nelaimių mažinimo.
Dar pokario metais įsikūrusi viena didžiausia Vakarų Lietuvoje kelių tiesimo bendrovė „Klaipėdos keliai“ atlieka kelių statybos bei remonto darbus pajūrio regione ir visoje Lietuvoje, prižiūri ir remontuoja tiltus bei viadukus, gamina įvairios sudėties asfaltbetonio mišinius, naudojamus kelių ir gatvių tiesimui bei tvarkymui.
Kaina labai sunkiai nori kilti. Gal truputėlį kantrybės...

 

2 pav. 2011 m. gegužės 26 d. Juridinių asmenų registre įregistruota nauja TEO LT, AB (toliau – TEO arba Bendrovė) įstatų redakcija.
2011 m. balandžio 28 d. įvykęs eilinis visuotinis Bendrovės akcininkų susirinkimas nusprendė pakeisti Bendrovės įstatų 9.1. str. 1) p. ir jį išdėstyti taip: „Valdybos nariai kartu sudaro kolegialų Bendrovės valdymo organą. Valdybą sudaro 6 (šeši) Valdybos nariai. Valdybos nariai renkami 2 (dvejiems) metams. Valdybos pirmininką 2 (dvejiems) metams renka Valdyba iš savo narių.“
Kainoje vis dar be pokyčių. Laukiam.

 

3 pav. Vz.lt praneša, kad Romualdas Dunauskas, buvęs AB „Gubernijos“ generalinis direktorius ir bendrovės akcininkas, įtariamas iššvaistęs 0,78 mln. Lt bendrovės turto, skelbia Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba. Be to, įtariama, kad jis piktnaudžiavo tarnyba ir apgaulingai tvarkė apskaitą.

 

4 pav. Konsoliduotos Tallinna Kaubamaja Group 1Q pajamos kilo 2.4%, o pernai metų 1Q nuostolius pakeitė pelnas.
Kaina liko beveik nepakitusi. Pirkti dar rizikinga, nors galima tikėtis, kad investuotojai teigiamai įvertins rezultatus.

 

5 pav. Grigiškėse suveikė pildymosi signalas.

 

6 pav. LESTO pozicijoje suveikė pirkimo signalas. Pildymosi signalas @0.901.

 

7 pav. Nordecon pirkimo signalas @1.316.

 

8 pav. Tikėkimės, kad Invalda gap‘o pildyti artimiausiu metu neis.

 

9 pav. Ūkio bankas šturmuoja šiaurę. Pirkimo signalas @0.309. Santūresniems pirkimo signalas @0.318.

 


10 pav. Panevėžio statybos tresto kaina pakilo virš Aligatoriaus. Nekantriausi rizikuoja ir apsipirkinėja. Likę laukia pirkimo signalo.

 

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

 


 

 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital