2011 m. Sausio 12 d. Biržos apžvalga

2011 m. Sausio 12 d. Biržos apžvalga Net su tiesioginiais sandoriais apyvartos rinkoje nerasta. Bet apie tai jau ne kartą rašėme. Nėra reikalo apie tai daug liežuviu malti...

Net su tiesioginiais sandoriais apyvartos rinkoje nerasta. Bet apie tai jau ne kartą rašėme. Nėra reikalo apie tai daug liežuviu malti...

 

 

 

 

 

1 pav. 2011 m. sausio 11 d. sudaryta sutartis dėl AB Snaigė konvertuojamųjų obligacijų, kurių vienos nominali vertė - 100 EUR, ISIN kodas - LT1000401315, išpirkimo arba konvertavimo į bendrovės akcijas data - 2011 m. balandžio 11 d., pirkimo-pardavimo. Sutartimi UAB Hermis Capital įsipareigojo emitento akcininkui KJK Fund SICAV-SIF parduoti 6 617 obligacijų, akcininkui Firebird Republics Fund, Ltd. - 1 629 obligacijų, o akcininkui Firebird Avrora Fund, Ltd. - 1 630 obligacijų. Sutartis dėl nurodytų obligacijų pirkimo-pardavimo, taip pat dėl nuosavybės teisės į jas perleidimo turi būti baigta vykdyti iki 2011 m. sausio 21 d. Sutartimi UAB Hermis Capital taip suteikė pirkėjams pasirinkimo teisę papildomai įsigyti likusius 22 411 vnt. nurodytų AB Snaigė konvertuojamųjų obligacijų, kuri gali būti realizuojama ne vėliau kaip iki 2011 m. balandžio 10 d.

Analitikai mano, kad tai labai geras signalas investuotojams. Pirkimo signalas suveikė.

 

2 pav. Tallinna Kaubamaja metų pardavimai sumažėjo 1.3%, bet ketvirtą ketvirtį padidėjo 5.2%. Duomenys neaudituoti. Pati bendrovė rezultatus vertina labai teigiamai, nes sėkmingo marketingo dėka pavyko padidinti ne tik klientų skaičių, bet ir jų krepšelį (shopping cart) Arba rinka tikėjosi geresnio rezultato, arba pasidavė bendroms rinkos nuotaikoms, kad palietusi pasipriešinimą, kaina atsidavė meškoms. Pildymosi signalas @6.801 .

 

3 pav. Ekspress Grupp nusprendė perstumdyti kėdes aukščiausiame Delfi Holding ešalone Ukrainoje ir Baltijos šalyse. Žinia įvertinta bus tik rytoj, tačiau panašu, kad jau šiandien kainą kėlė ne šiaip sau... Ryt gal būt matysime ir naujas aukštumas.

 

4 pav. Invaldos valdoma AB „Kauno tiltai“ nelaimėjo 33.75 mln. lt vertės užsakymo rekonstruoti kelio ruožą su tiltu per Vokę ties Grigiškėmis. Naujiena rinkai nepasirodė reikšminga. Arba reikėtų sakyti, rinkoje nebuvo žaidėjų, kad būtų reakcija. Bet pirkimo signalas vis tiek galioja.

 

5 pav. Jei prakalbos apie Grigiškes, tai pirkimo signalas @0.736 .

 

6 pav. Snoro vis neapleidžia visokie skandalai. Geros ir blogos žinios viena kitą keičia kaip ir akcijų kainų kalneliai – gera-bloga, aukštyn-žemyn. Dabar prisiminta sena kaip pasaulis byla dėl neva neteisėtu būdu, ne toje vietoje, pirktos ne tos akcijos ir taip išplauta ir t.t. ir pan. Žodžiu, tyrimas vyksta, nieko aiškaus dabar nesužinosime.

Vilniaus biržai tokios naujienos, kaip vanduo nuo žąsies, kainoje jau kuris laikas minimalūs pokyčiai į niekatrąją pusę.

 

7 pav. AB TEO LT gresia bauda, kad neuždraudė prieigos prie lažybas internetu organizuojančių svetainių. Teisingai, lochotronus reikia raukti, o kanalą į biržą plėsti. Yra kur TEO pasistengti, o ir stengiasi, šviesolaidį po visur tiesia... Labai optimistine akimi žiūrint, tai matosi flatas... Kantriai laukiam ko nors įdomaus...

 

8 pav. Šiaulių bankas pakankamai stipriai atsimušė nuo dugno. Tuoj, žiūrėk, ir pirkimo signalą kokį pamatysim...

 

9 pav. Linas Agro Group pirkimo/pildymosi signalas @0.598 .

 

10 pav. Limarko kaina irgi, tarsi, ruošiasi atsigauti. Jei taip, tai pirkimo signalas @0.140 .

 

11 pav. Pieno žvaigždėse suveikė pildymosi signalas.

 

12 pav. Ūkio banką perkam/pildomės, kainai toliau kylant.

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital