2011 m. Sausio 4 d. Biržos apžvalga

2011 m. Sausio 4 d. Biržos apžvalga

Po vakarykštės snoriados šiandien investuotojai pasidarė išeigines. Apyvartos rinkoje buvo labai mažos. Kiek aktyviau prekiauta vėl bankai ir Lietuvos jūrų laivininkyste, kurios akcijos jau kuris laikas sukasi rinkoje pakankamai aktyviai.

O tuo tarpu Talino birža ir toliau šturmuoja aukštumas, kol mes su braliukai latviais trypčiojam vietoje. Jei kilimas Talino biržoje siejamas su euro Estijoje įvedimu, tai pas mus nėra su kuo dabar sieti investuotojų aktyvumo – naujienų nėra, lūkesčiai visi išpirkti ir jau su pastebima baime stebima, kiek įmonių veiklos rezultatai atitiks tuos lūkesčius.

O įmonės, tarsi dar labiau paerzindamos investuotojus, paviešino veiklos rezultatų skelbimų kalendorius. Tad visą sausį didesnio aktyvumo dar nesitikim, nebent koks užsienio buliukas pasiklydęs čia užsuktų...

Laukiam...

2011 m. sausio 4 dieną AB LESTO pateikė paraišką dėl akcijų įtraukimo į AB NASDAQ OMX Vilnius Oficialųjį prekybos sąrašą.

 

1 pav. Ūkio bankas laimėjo trečiąjį tikslinių paskolų konkursą finansų inžinerijos priemonėms „Žemės ūkio valdų modernizavimas – parama paskolomis” ir „Žemės ūkio produktų perdirbimas ir pridėtinės vertės didinimas – parama paskolomis” finansuoti. „Praėjusiais metais žemdirbiai ypač aktyviai ėmė kreditus veiklos plėtrai, todėl manome, kad tai bus puiki žinia mūsų esamiems ir būsimiems klientams, kurie ir toliau turės galimybę plėsti savo ūkius, pasinaudodami lengvatiniais kreditais,“ – sakė Ūkio banko kredito tarnybos vadovas Mindaugas Pašvenskas.

Pildymosi signalas @0.391 .

 

2 pav. 2010 gruodžio 22d. nauja bendrovė AB "Litgrid turtas" pradėjo listinguotis NASDAQ OMX Vilnius prekybos sąraše. Bendrovės vadovybė norėtų supažindinti kapitalo rinkos dalyvius, investuotojus, analitikus, žiniasklaidos atstovus ir kitus suinteresuotus asmenis su bendrovės veikla, planais, perspektyvomis ir pakviesti į susitikimą š.m. sausio 10 d. 16 val. AB LITGRID turtas patalpose A.Juozapavičiaus g. 13, Vilniuje.

Maloniai kviečiame į susitikimą, kurio metu investuotojų bendruomenei prisistatys LITGRID turtas AB, vienintelis elektros perdavimo sistemos operatorius Baltijos šalių biržose. Įmonę pristatys generalinis direktorius Virgilijus Poderys ir Finansų departamento direktorius Remigijus Vainius. Susitikime dalyvaus Vertybinių popierių biržos NASDAQ OMX Vilnius prezidentė Arminta Saladžienė. (Prašytume pranešti apie jūsų dalyvavimą telefonu (+370) 613 19977 (V.Railaitė) iki sausio 10 dienos 10 val.)

 

3 pav. TEO LT teikiamo šviesolaidinio interneto klientų skaičius 2010 metais padidėjo maždaug 65 proc. ir gruodžio pabaigoje viršijo 100 tūkstančių. TEO Tinklo technologijų tarnybos vadovo Dariaus Didžgalvio teigimu, spartų šviesolaidinio interneto klientų skaičiaus augimą lėmė šios technologijos suteikiamos galimybės bei sparti naujosios kartos tinklo plėtra. „Šviesolaidinis tinklas suteikia galimybes ne tik itin sparčiai naršyti internete, tačiau ir žiūrėti raiškiąją televiziją ar skambinti telefonu“, - teigė D. Didžgalvis.

Pildymosi signalas @0.720 .

 

4 pav. Invalda patikslino, kad UAB „Logicus“ įsteigė "Invaldos" prezidento Dariaus Šulnio brolis Andrius, o ne pati Invalda ir su ja nieko bendra neturi. Nebent registracijos adresą...

Tuo tarpu Kauno tiltai iš UAB „Kelex“ perims tiesioginę UAB „Kelda“ kontrolę. Įmonės priklauso susisiekimo infrastruktūros įmonių grupei „Tiltra Group“. Numatyta, kad Kelex bus prijungta prie Keldos.

Pirkimo signalas @2.281 .

 

5 pav. Ekspress Grupp suveikė pildymosi signalas.

 

6 pav. Agrowill kaina vis dar po Aligatoriumi juda, bet taikosi kilti. Pirkimo signalų dar nėra, bet jau laukiam pasirodant.

Tuo tarpu jūs galite užduoti klausimus video konferencijai su AB „Agrowill Group“ valdybos pirmininku Vladu Bagavičiumi: http://www.spekuliantai.lt/straipsniai/konferencijos/straipsnis/11605/konferencija-ab-agrowill-group-veiklos-tendencijos-sekmingai-auganciame-zemes-ukio-sektoriuje-ir-rezultatai

 

7 pav. Panevėžio statybos tresto pildymosi signalas @1.959 .

 

8 pav. Žemaitijos pieno pildymosi signalas @0.706 .

 

9 pav. Vilkyškių pieninėje pildymosi signalas @1.801 .

 

10 pav. Tallinna Kaubamaja suveikė pirkimo signalas.

 

11 pav. Tallink šiandien buvo aktyviausia akcija rinkoje. Pildomės portfelius kainai toliau kylant.

 

12 pav. Kaip ir tikėjomės, Snoro akcijų kaina stabilizavosi ir tolimesnio kritimo nesitikim. O va pirkimo signalų tai laukiam. Bet kol nebus išplatinta nauja emisija, nelabai ir tikimės kainos kilimo.

 

13 pav. Šiaulių banko pildymosi signalas @0.341 .

 

14 pav. Arco Varoje suveikė pirkimo signalas. Pildymosi signalas @5.940 .

 

15 pav. City Service pirkimo signalas @2.990 .

 

16 pav. Premia Foods pildomės kainai toliau kylant.

 

17 pav. Aprangos pirkimo signalas @2.101 .

 

18 pav. Baltikos kaina pasielgė „pagal planą“. Pildomės, kainai toliau kylant, bet stebim susidariusį gap‘ą.

 

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2011 01 04 20:02     #34826
Nojau, kaip matau mokai investuotojus/spekuliantus naudotis zvakemis ir barais kartu )
2011 01 04 22:18     #34827
Ačiū už apžvalgą.
Su barais daug aiškiau, su tom žvakėm nei šis nei tas - bet manau kad prisitaikoma.
Nors kam keisti jeigu esmės nekeičia.
Ko galima tikėtis iš Jūrų laivininkystės?

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital