Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

„Finasta“ pripažinta geriausiu privačios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje

Spekuliantai.lt | 2013-02-07 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1377
Raktiniai žodžiai: Finasta, bankai, Euromoney
„Finasta“ pripažinta geriausiu privačios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje „Finasta“ pripažinta geriausiu privačios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje

 Įtakingas pasaulio kapitalo ir finansų rinkų leidinys „Euromoney“ pripažino „Finastą“ geriausiu privačios bankininkystės paslaugų teikėju Lietuvoje. Bankas „Finasta“ taip pat įvertintas pirmąja vieta už plačiausią investicinių produktų pasiūlą šalyje.
Tai – pagrindinės kategorijos, pagal kurias vertinamos pasaulio ir regiono finansų institucijos kasmetiniame „Euromoney“ privačios bankininkystės ir gerovės valdymo tyrime.
„Didžiuojamės šiuo solidžiu įvertinimu, įrodančiu, kad mūsų pastangos nukreiptos teisinga linkme. Kartu su visa komanda dirbame atkakliai ir nuosekliai, todėl finansų rinkos specialistų pripažinimas yra labai svarbus ir malonus. Tikiu, kad tokį įvertinimą lėmė mūsų darbuotojų profesionalumas, aukšta bendravimo su klientais kultūra bei noras būti geriausiais“, – teigia Andrius Barštys, banko „Finasta“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.
Finansinių paslaugų teikėjus pasauliniu mastu ir įvairiose kategorijose kasmet vertina „Euromoney" sudarytas ekspertų komitetas, atliekantis išsamų privačios bankininkystės ir gerovės valdymo tyrimą. Finansų institucijos vertinamos pagal kiekybinius ir kokybinius aspektus, remiantis informacija, kurią apie save pateikia patys rinkos dalyviai bei jų kolegos ir konkurentai. Bankai yra reitinguojami pagal ryšius su klientais, valdomą turtą, teikiamų paslaugų kokybę, inovacijų lygį bei ekspertiškumą. Šių metų tyrimas – jau dešimtas.
Žurnalas „Euromoney“ yra pagrindinis tarptautinių rinkų informacijos šaltinis, skaitomas daugiau nei 100 valstybių.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital