Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

„Metų investuotojo” titului nominuota „StarupHighway“ programa ruošiasi naujam startui

Spekuliantai.lt | 2012-02-21 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 2619
Raktiniai žodžiai: Verslas, StartUp
„Metų investuotojo” titului nominuota „StarupHighway“ programa ruošiasi naujam startui „Metų investuotojo” titului nominuota „StarupHighway“ programa ruošiasi naujam startui

 Didžiausia Vidurio ir Rytų Europos regione verslo akseleravimo programa „StartupHighway“, praeitą gruodį į pasaulį paleidusi 4 naujus verslus, šiais metais „Investuotojų forumo” buvo nominuota „Metų investuotojo“ titului. Tarp tokių kompanijų kaip „Western Union Processing Lithuania“ ir „Lifosa“ atsidūrusi jaunų verslų vystymo programa jau ruošiasi naujam startui.

Kaip teigia verslo akseleravimo programos „StartupHighway“ bendraįkūrėjas ir vadovas Rokas Tamošiūnas, nors programa ir nepelnė garbingo titulo, tačiau vien tai, kad ji buvo nominuota, įrodo jos reikalingumą.

„Mūsų investiciją, palyginant su kompanijų „Western Union“ ir „Lifosa“, buvo ženkliai mažesnė. Nepaisant to, šiam titului buvome nominuoti, matyt, atsižvelgiant ne į investuotas sumas, o į pačios idėjos savalaikiškumą ir reikalingumą. Juk tokio mąsto programa, rengiama privačia iniciatyva ir orientuota į Lietuvos jaunimo verslumo skatinimą bei realų įgalinimą, iš tikrųjų buvo įgyvendinta pirmą kartą“, - komentavo R. Tamošiūnas.

Jis priduria, kad pernykštė programos sėkmė įkvepia pastangas ir anksčiau pradėti naują paraiškų priėmimo etapą. Programos vadovas su „StartupHighway“ investuotojais sako dar derinąs detales, tačiau teigia, kad greičiausiai naujas paraiškų priėmimo etapas prasidės daugmaž po mėnesio.

„Nors dalyvauti programoje kviesime pradedančius verslininkus daugiausiai iš Vidurio ir Rytų Europos regiono, tikiu, kad kaip ir pirmojoje programoje šį kartą vėl sulauksime paraiškų ne tik iš minėto regiono, bet ir iš JAV, Indijos bei kitų tolimesnių kraštų“, - prognozuoja „StartupHighway“ bendraįkūrėjas ir vadovas.

Praeitais metais verslo akseleravimo programa „StartupHighway“ buvo vykdoma nuo rugsėjo vidurio, trimis po mėnesį trunkančiais etapais: pirmojo etapo metu buvo vykdomas verslo idėjos gryninimas, kuomet buvo labiausiai reikalinga patyrusių verslininkų, kurie atliko mentorių vaidmenį, pagalba. Išgryninus verslo koncepciją buvo intensyviai dirbama, kad jauni verslai sukurtų produktus, o trečią mėnesį buvo skiriamas dėmesys gebėjimui pristatyti ir parduoti savo darbo rezultatą. Programoje dalyvavo 8 komandos iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. 4 sėkmingai ją pabaigė, pristatydamos savo verslų idėjas Lietuvos ir užsienio investuotojams.

Daugiau informacijos:
Rokas Tamošiūnas
„StartupHighway“ bendraįkūrėjas ir vadovas
Tel.: + 370 656 42424, Email: [email protected]

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital