Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Nemokamuose seminaruose – patarimai apie asmeninių finansų tvarkymą

Spekuliantai.lt | 2011-11-09 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1875
Raktiniai žodžiai: Investavimas, seminarai, VPK
Nemokamuose seminaruose – patarimai apie asmeninių finansų tvarkymą Nemokamuose seminaruose – patarimai apie asmeninių finansų tvarkymą

 Vertybinių popierių komisija (VPK) tęsia nemokamų seminarų apie asmeninių finansų tvarkymą ir investavimą tradiciją. Lapkričio – gruodžio mėnesiais vyksiančiuose seminaruose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojai kviečiami sužinoti kaip efektyviai valdyti asmeninius finansus bei išmokti pagrindinių investavimo principų.

„Asmeninių finansų valdymo žinios visų pirma skatina būti atsakingais – planuoti savo pajamas ir išlaidas, gebėti įvertinti galimą investicinę riziką ir, pasirinkus tinkamiausią kelią, nuosekliai žengti finansinio saugumo link. Ekonomikai neatrandant tvirto pagrindo, finansinio raštingumo įgūdžiai tampa vis labiau reikalingi“, – sako VPK pirmininkas Vilius Šapoka.

Rengiamuose seminaruose patirtimi dalinsis finansų analitikai ir investicijų valdymo ekspertai: Vilius Šapoka, Artūras Milevskis, Vaidas Cibas, Odeta Bložienė, Vaidotas Jonutis. Kaip pradėti verslą patars Vytautas Dobilas, UAB „Urbus“ vadovas.

Be temų apie pagrindines investavimo taisykles, finansų tvarkymo ypatybės, seminarų metu ekspertai kalbės apie piliečio teises ir apsaugą investuojant, kada svarbu pradėti galvoti apie pensiją bei ką daryti, norint pradėti verslą Lietuvoje.

Nemokami seminarai „Kaip efektyviai tvarkyti asmeninius finansus?“ vyks trijuose miestuose: lapkričio 18 d. Kaune, lapkričio 25 d. Vilniuje ir gruodžio 2 d. Klaipėdoje. Registruotis į seminarus kviečiami visi norintieji (www.vpk.lt)

Seminarai organizuojami VPK įgyvendinant investuotojų švietimo programą, kuria siekiama skatinti gyventojus rūpintis savo finansais ir saugia finansine ateitimi, taip pat puoselėti visuotinę investavimo kultūrą.

Daugiau informacijos apie organizuojamus seminarus:
http://www.vpk.lt/lt/vpk-pranesimai/investuotoju-svietimas/14561/

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital