Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Įmonė „Cezaris“ Lietuvos verslui padės kurti tvaraus augimo pagrindus

Spekuliantai.lt | 2011-10-10 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 885
Raktiniai žodžiai: Verslas, StartUp
Įmonė „Cezaris“ Lietuvos verslui padės kurti tvaraus augimo pagrindus Įmonė „Cezaris“ Lietuvos verslui padės kurti tvaraus augimo pagrindus

 Verslo modelį atnaujinusi ir paslaugų spektrą išplėtusi strateginių verslo konsultacijų bei mokymų įmonė „Cezaris“ Lietuvos verslui padės kurti tvaraus augimo pagrindus. Įmonės partneriai įsitikinę, kad krizė verslo pasaulį dar kartą paskatino ieškoti didesnį stabilumą lemiančių sprendimų.

„Daugelis Lietuvos ekonomikos apžvalgų numato, kad mūsų ekonomika įžengia į lėto augimo stadiją. Nestabilioje pasaulinės ir Europos ekonomikos aplinkoje Lietuvos verslo įmonėms tampa itin svarbu dabar suformuoti tvaraus augimo prielaidas ir įgyti konkurencinį pranašumą ateities pokrizinėje aplinkoje. Kokybiniai vadovų ir darbuotojų elgsenos pokyčiai, adekvatūs ir ilgalaikę vertę projektuojantys sprendimai yra tvaraus įmonės augimo garantai“, - teigia įmonės „Cezaris“ partneris ir konsultantas Mindaugas Kubiliaus.

„Cezaris“ teiks kompleksines konsultavimo ir mokymų paslaugas komunikacijos, lyderystės, finansų valdymo ir investavimo, rinkodaros ir rinkos tyrimų, personalo ir ryšių su klientais valdymo bei socialinių projektų vystymo srityse. „Cezario“ paslaugų išskirtinumas - visuminis požiūris į žmogų ir žmonių organizacijos kuriamą vertę.

„Mūsų paslaugų tikslas - atskleisti organizacijose bei jų lyderiuose slypinčias vertes ir jas paversti konkurenciniu pranašumu. Visuminis požiūris įgyvendinamas atrastų verčių pagrindu ugdant organizacijos kultūrą, formuojant verslo procesus ir kuriant naudą kuo didesniam įmonės klientų ratui“, - teigia „Cezaris“ partneris ir konsultantas Paulius Stonis.

Kartu su „Cezario“ partneriais konsultacijas teiks ir mokymus įmonių vadovams, vadybininkams bei darbuotojams ves investicinės bankininkystės ekspertas Tomas Marcinkus, garsi Lietuvos aktorė bei režisierė Dalia Michelevičiūtė, logikos profesorius Vytis Valatka, rinkos tyrimų specialistas Saulius Olencevičius ir kt.

„Cezario“ įmonė yra konsultavusi telekomunikacijų rinkos lyderę „Omnitel“, kuriai sukūrė ir įgyvendino precedentų Lietuvoje neturinčią „Šeimų universiteto“ idėją. Šiuo metu tarp „Cezario“ klientų yra verslo akceleratorius „StartupHighways“ ir kt.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital