Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

FONDŲ VALDYMO ĮMONĖ UAB „INVESTICIJŲ PORTFELIŲ VALDYMAS“ PAKEITĖ PAVADINIMĄ Į UAB „ORION ASSET MANAGEMENT“

Spekuliantai.lt | 2011-01-31 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1731
Raktiniai žodžiai: Investicijų portfelių valdymas, Orion
FONDŲ VALDYMO ĮMONĖ UAB „INVESTICIJŲ PORTFELIŲ VALDYMAS“ PAKEITĖ PAVADINIMĄ Į UAB „ORION ASSET MANAGEMENT“ Sausio 28 dieną fondų valdymo įmonė UAB „Investicijų portfelių valdymas“ oficialiai pakeitė pavadinimą į UAB „Orion Asset Management“.

 Sausio 28 dieną fondų valdymo įmonė UAB „Investicijų portfelių valdymas“ oficialiai pakeitė pavadinimą į UAB „Orion Asset Management“.
Pasak UAB „Orion Asset Management“ valdybos nario Aliaus Jakubėlio, įmonės vardo pakeitimas yra vienas iš pirmų žingsnių, padėsiančių fondų valdymo įmonei tapti žinomu ir svarbiu turto valdymo rinkos dalyviu ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalių regione.
„Tikime, kad „Orion Asset Management“ vardas mūsų klientams ir partneriams asocijuosis su saugumu, kokybiškomis ir novatoriškomis paslaugomis turto valdymo srityje“, – sakė A. Jakubėlis.
UAB „Orion Asset Management“ valdomas „OMX Baltic Benchmark Fund“ indekso fondas per 2010 metus uždirbo 56 proc. grąžą ir buvo vienas iš labiausiai augusių regiono fondų.
Apie UAB „Orion Asset Management“
Fondų valdymo įmonė UAB „Orion Asset Management“, įkurta 2000 metais (pavadinimu UAB „Investicijų portfelių valdymas“ (IVP), yra viena iš labiausiai patyrusių atvirųjų investicinių fondų valdytojų Lietuvoje. „Orion Asset Management“ valdo jau keturis Lietuvoje įregistruotus investicinius fondus: „OMX Baltic Benchmark Fund“ indekso fondą (nuo 2000 m.), ZPR Amerikos mažos kapitalizacijos bendrovių akcijų atvirąjį investicinį fondą (nuo 2004 m.) ir dar du 2010 m. perimtus fondus – „Rigel Global Macro Fund“ ir „AXIA Value Fund“.

Kontaktinis asmuo:
Alius Jakubelis UAB „Orion Asset Management“ valdybos narys
Tel. (8 5) 231 3833

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital