Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Bankas „Finasta“ tęsia darbą įprastiniu režimu

DTomas
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

Trečiadienį Lietuvos bankui sustabdžius komercinio banko „Snoras“ veiklą, investicinis bankas „Finasta“ dirba normaliu ritmu ir yra pasirengęs aptarnauti klientus įprastine tvarka.

Andrius Barštys, banko „Finasta“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius, užtikrina, kad bankas nėra gavęs jokių Lietuvos banko nurodymų, todėl tęsia darbą įprasta tvarka.

„AB bankas Snoras ir AB bankas „Finasta“ yra atskiri juridiniai asmenys, veikiantys pagal atskiras Lietuvos banko išduotas licencijas. Banko „Finasta“ likvidumo pozicija išlieka stabili, kadangi didžioji dalis banko turto yra investuota į vyriausybių ir įmonių skolos VP bei yra grynųjų pinigų sąskaitose“, - sakė A. Barštys.

Pasak jo, visos finansinės grupės „Finasta“ įmonės, veikiančios Lietuvoje ir Latvijoje, tęsia veiklą be jokių sutrikimų ir užtikrina klientams teikiamų paslaugų tęstinumą.

Taip pat informuojame, kad „Finasta Asset Management“ pensijų ir investicinių fondų turte nėra banko Snoras indėlių ar banko Snoras išleistų vertybinių popierių (banko Snoras obligacijų, akcijų, indėlių sertifikatų ar kt.). Fondų turtas yra patikimai apsaugotas – vadovaujantis įstatymų reikalavimais, jis yra laikomas atskirame depozitoriume (SEB banke), ir į jį pagal įstatymą negali būti nukreipti jokie kreditoriniai ieškiniai.

Banko „Finasta“ vadovybė reguliariai atnaujins visuomenei teikiamą informaciją.
ko_ner
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 )

Iš Finastos obligacijų kotiruočių sąrašo mikliai prapuolė Snoro obligacijos. Ko buvo galima ir tikėtis.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital